Scroll to top
© 2022, Οδοντιατρική Μέριμνα Αθήνας ✆ 2109700100
  • Ωράριο Λειτουργίας: ΔΕΥΤ.-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00-21:00 ✆ 2109700100

Οδοντικά Εμφυτεύματα


ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Νάκας Νικόλαος DDS
Χειρουργός Οδοντίατρος
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Τι χρειάζεται να γνωρίζω για τα εμφυτεύματα;

Πλεονεκτήματα

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι ότι πιο κοντινό μπορούμε να έχουμε στα φυσικά μας δόντια. Προστατεύεται η ακεραιότητα των διπλανών δοντιών τα οποία θα έπρεπε να τροχιστούν για να τοποθετηθεί μια παραδοσιακή γέφυρα. Διατηρούν το οστούν της γνάθου το οποίο μετά την απώλεια κάποιου δοντιού απορροφάται σταδιακά και προσφέρουν άνεση και σταθερότητα.

Διάρκεια ζωής εμφυτευμάτων

Τα οδοντικά εμφυτεύματα τοποθετούνται για να διατηρηθούν και να λειτουργούν στο στόμα του ασθενούς για πολλές δεκαετίες. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες μπορούν να φτάσουν και τα 30 χρόνια. Ωστόσο ο χρόνος ζωής τους εξαρτάται από παράγοντες που αφορούν τόσο την γενικότερη υγεία του ασθενούς(αρρύθμιστος ζαχαρώδης διαβήτης), από τις συνήθειές του ( κάπνισμα), από τοπικές ανατομικές ιδιαιτερότητες(απουσία οστού), καθώς και από την εμπειρία του επεμβαίνοντα.

Υλικό κατασκευής

Το υλικό κατασκευής τους είναι το τιτάνιο που είναι μέταλλο πλήρως βιοσυμβατό (δεν προκαλεί καμία αντίδραση ξένου σώματος στον οργανισμό), αδρανές (δεν επηρεάζει την ανατομία και τη βιοχημεία των γύρω ιστών) και χημικά σταθερό (δεν οξειδώνεται και δεν αλλάζει η μικρομοριακή και μακρομοριακή σύνθεσή του στο περιβάλλον του οργανισμού).

Κόστος εμφυτευμάτων

Το κόστος της θεραπείας με οδοντικά εμφυτεύματα εξαρτάται από τον αριθμό των δοντιών που θα αντικατασταθούν και τον αριθμό των εμφυτευμάτων που θα τα στηρίζουν.

Σε βάθος χρόνου η αποκατάσταση με οδοντικά εμφυτεύματα αποδεικνύεται οικονομικότερη των εναλλακτικών λύσεων, λόγω της διάρκειάς τους στον χρόνο.

Οδοντικά Εμφυτεύματα τιμές από την Οδοντιατρική Μέριμνα Αθήνας βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο. Στην Έξοδο Μετρό Αγίου Δημητρίου.

Οδοντίατρος Αθήνα

Οδοντίατρος Αθήνα, στον Άγιο Δημήτριο. Το οδοντιατρείο μας βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην έξοδο Μετρό Αγίου Δημητρίου. Βρείτε Οδοντίατρο στην Αθήνα

οδοντιατρικη μεριμνα

Οδοντιατρείο Αθήνα.

εμφυτευματα

Τα εμφυτεύματα τιμές τις περισσότερες φορές κατασκευάζονται από τιτάνιο, τοποθετούνται χειρουργικά στη γνάθο. Το εμφύτευμα στην πραγματικότητα αντικαθιστά τη χαμένη ρίζα του δοντιού, πάνω στο οποίο τοποθετείται η κορώνα. Με το εμφύτευμα μπορούμε να αντικαταστήσουμε ένα, περισσότερα ή όλα τα δόντια στο στόμα. Το εμφύτευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποστήριξη για ένα δόντι, για τις σταθερές γέφυρες, για την μερική ή ολική οδοντοστοιχία.

Οδοντικά Εμφυτεύματα Κόστος

Βρείτε ένα εξειδικευμένο οδοντίατρο στην Αθήνα. Τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Ποιο είναι το κόστος εμφυτευμάτων ;

Οδοντικά Εμφυτεύματα Κόστος

Οδοντικά Εμφυτεύματα Μάρκες

Εμφυτεύματα, όλες οι αξιόπιστες εταιρείες εμφυτευμάτων από την οδοντιατρική κλινική Μέριμνα Αθήνας.

Οδοντικά Εμφυτεύματα

Οδοντικά Εμφυτεύματα Κόστος Αθήνα

οδοντικα εμφυτευματα

Το κόστος εμφυτευμάτων ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα.

οδοντικα εμφυτευματα αθηνα

Το εμφύτευμα τιμές φαίνεται ίδιο με το φυσικό δόντι, και εφαρμόζονται στο Χόλιγουντ και στον Ευρωπαϊκό χώρο από καιρό. Οι «ασθενείς» καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για μια ασφαλή και αξιόλογη διαδικασία που δεν είναι μόνο «της μόδας». Τα μάτια των άλλων «πέφτουν» αμέσως στα άψογα δόντια. Το γοητευτικό σας χαμόγελο θα κερδίζει τους ανθρώπους με την πρώτη ματιά.

οδοντικα εμφυτευματα διαδικασια

Κόστος εμφυτευμάτων εξαρτάται από τον αριθμό των δοντιών που θα αντικατασταθούν

οδοντικα εμφυτευματα διαρκεια ζωης

τιμή εμφύτευμα

μινι οδοντικα εμφυτευματα

οδοντικά εμφυτεύματα τιμές

λεύκανση δοντιών με laser

λεύκανση δοντιών

Οδοντίατρος Αθήνα, Λεύκανση δοντιών

λεύκανση δοντιών τιμές

λευκανση δοντιων

λευκανση δοντιων αθηνα

οδοντιατρικές υπηρεσίες

Εμφυτευματολογία

Εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση ως εγγύηση επιτυχίας

Η εξειδίκευση και η γνώση που προκύπτουν από την μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τα εμφυτεύματα εξασφαλίζει την επιτυχή αντιμετώπιση κάθε απλού ή πολύπλοκου περιστατικού.

Τοποθέτηση Εμφυτεύματος

Γιατί να επιλέξω
οδοντικά εμφυτεύματα

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για την αποκατάσταση δοντιών που έχουν χαθεί λόγω τερηδόνας, κατάγματος ή περιοδοντίτιδας. Σημαντικό πλεονέκτημα της αποκατάστασης με εμφυτεύματα αποτελεί η μεγαλύτερη μακροζωία και το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας από οποιαδήποτε άλλη οδοντιατρική αποκαταστατική θεραπεία.

Είναι επώδυνη
η διασικασία;

Η διαδικασία τοποθέτησης των εμφυτευμάτων γίνεται με τοπική αναισθησία και είναι εντελώς ανώδυνη. Η διάρκεια της επέμβασης εξαρτάται από τον αριθμό των τοποθετούμενων εμφυτευμάτων. Μετά την επέμβαση αν παρουσιαστούν μικροενοχλήσεις αντιμετωπίζονται με την χρήση ενός απλού παυσίπονου. Οι ενοχλήσεις είναι κοινές με αυτές που ακολουθούν μιας εξαγωγής δοντιού.

Θεραπεία με εμφυτεύματα σε στάδια

Σωστός σχεδιασμός θεραπείας

Το πρώτο βήμα στη θεραπεία είναι ο προσεκτικός σχεδιασμός που πραγματοποιείται από μία έμπειρη ομάδα ειδικών. Με τη βοήθεια κλινικής εξέτασης και ακτινογραφικού ελέγχου επιλέγονται οι θέσεις και οι διαστάσεις των εμφυτευμάτων που θα τοποθετηθούν.

Τοποθέτηση του εμφυτεύματος

Το επόμενο βήμα είναι η τοποθέτηση του εμφυτεύματος, η οποία πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας στο ιατρείο.

Περίοδος οστεοενσωμάτωσης

Μετά την τοποθέτηση του εμφυτεύματος, ακολουθεί η διαδικασία επούλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας επιτυγχάνεται η σύνδεση του εμφυτεύματος με το κόκκαλο της γνάθου. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται οστεοενσωμάτωση και διαρκεί περίπου 3-4 μήνες, ανάλογα με την περιοχή της γνάθου που τοποθετείται το εμφύτευμα και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης. Στο διάστημα αυτό ο ασθενής φέρει μία προσωρινή αποκατάσταση για να μπορεί να μασήσει και να έχει μια αποδεκτή αισθητική.

Τελική τοποθέτηση θήκης/γέφυρας

Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος επούλωσης, πραγματοποιείται η τοποθέτηση των νέων δοντιών πάνω στα οδοντικά εμφυτεύματα.

Ποσοστά επιτυχίας;

Τα ποσοστά επιτυχίας των εμφυτευμάτων σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία ξεπερνούν το 95%.Επιπλέον, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ποσοστά αυτά μειώνονται με την πάροδο του χρόνου. Αποτελούν μία προβλέψιμη και βιώσιμη λύση για την αποκατάσταση των ασθενών.

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις οδοντιατρικές θεραπείες; Συμβουλευτείτε τις Συχνές Ερωτήσεις μας για απαντήσεις στις ερωτήσεις σας ή καλέστε μας.

✆ 2109700100