Scroll to top
© 2022, Οδοντιατρική Μέριμνα Αθήνας ✆ 2109700100
  • Ωράριο Λειτουργίας: ΔΕΥΤ.-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00-21:00 ✆ 2109700100

Τι είναι η Ολιστική Οδοντιατρική;


( Holistic Dentistry )

Η υγεία του στόματος μπορεί να μας πει πολλά για την εικόνα της συνολικής μας υγείας και ένας οδοντίατρος ίσως να είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα εντοπίσει τα σημάδια μίας νόσου. Το στόμα μας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την συνολική εικόνα του οργανισμού μας, συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών μας συνηθειών και του επιπέδου στρες. Ολιστική Οδοντιατρική από την Οδοντιατρική Μέριμνα Αθήνας βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο. Στην Έξοδο Μετρό Αγίου Δημητρίου.

Οδοντίατρος Αθήνα

Οδοντίατρος Αθήνα, στον Άγιο Δημήτριο. Το οδοντιατρείο μας βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην έξοδο Μετρό Αγίου Δημητρίου. Βρείτε Οδοντίατρο στην Αθήνα

οδοντιατρικη μεριμνα

Οδοντιατρείο Αθήνα.

οδοντικά εμφυτεύματα τιμές

εμφυτευματα τιμες αθηνα

εμφυτευματα

Εμφυτεύματα, βρείτε ένα εξειδικευμένο οδοντίατρο στην Αθήνα. Τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Εμφυτευματολογία.

Οδοντικά Εμφυτεύματα Κόστος

Οδοντικά Εμφυτεύματα Κόστος

Οδοντικά Εμφυτεύματα Μάρκες

Εμφυτεύματα, όλες οι αξιόπιστες εταιρείες εμφυτευμάτων από την οδοντιατρική κλινική Μέριμνα Αθήνας.

Οδοντικά Εμφυτεύματα

Οδοντικά Εμφυτεύματα Κόστος

οδοντικα εμφυτευματα

μινι οδοντικα εμφυτευματα

οδοντικά εμφυτεύματα τιμές

λεύκανση δοντιών με laser

λεύκανση δοντιών

Οδοντίατρος Αθήνα, Λεύκανση δοντιών Ολιστική Οδοντιατρική

λεύκανση δοντιών τιμές

λευκανση δοντιων

λευκανση δοντιων αθηνα

οδοντιατρικές υπηρεσίες

λεύκανση δοντιών κόστος

λευκανση δοντιων ναρθηκες τιμες

οδοντιατρικη κλινικη

οδοντιατρος τιμες

Οδοντίατρος Άγιος Δημήτριος

σφραγισματα

Σφραγίσματα δοντιών από την Οδοντιατρική Μέριμνα Αθήνας. Εξειδικευμένοι Οδοντίατροι στα Νότια Προάστια, Άγιο Δημήτριο

σφραγισμα δοντιου

σφραγισμα δοντιου τιμη αθηνα

αγιος δημητριος

Ολιστική Οδοντιατρική

αγιος δημητριος αθηνα

οδοντιατρος αγιος δημητριος

οδοντιατρικη μεριμνα

οδοντιατρικη μεριμνα αθηνας

περιοδοντολογία

περιοδοντολογία αθήνα

περιοδοντολόγος αθήνα

περιοδοντολογια κοστος

Ολιστική Οδοντιατρική

ορθοδοντική αθήνα

αισθητική οδοντιατρική

αισθητική οδοντιατρική αθήνα

αισθητική οδοντιατρική κόστος

αισθητική οδοντιατρική θήκες

Holistic Dentistry

Η υγεία του στόματος μπορεί να μας πει πολλά για την εικόνα της συνολικής μας υγείας και ένας οδοντίατρος ίσως να είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα εντοπίσει τα σημάδια μίας νόσου. Το στόμα μας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την συνολική εικόνα του οργανισμού μας, συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών μας συνηθειών και του επιπέδου στρες. Ενώ η παραδοσιακή οδοντιατρική εστιάζει στην περιοχή της στοματική κοιλότητας, η ολιστική οδοντιατρική εξετάζει τον ασθενή σαν ένα ολόκληρο σύστημα.

Είναι μία εναλλακτική αντίληψη που εστιάζει στη χρήση μη – τοξικών επανορθωτικών υλικών για οδοντιατρικές εργασίες, μη χειρουργικών περιοδοντολογικών επεμβάσεων για τη θεραπεία των ούλων, χαμηλής ακτινοβολίας ψηφιακές ακτινογραφίες, και δίνει μεγάλη έμφαση στα συμπτώματα οδοντιατρικών μολύνσεων που οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε τι αντίκτυπο έχουν στη γενικότερη υγεία μας.

Το στρες, διατροφικές ανεπάρκειες, ο ζαχαρώδης διαβήτης, φλεγμονές μπορούν να εμφανιστούν ως ασθένειες στα ούλα ή στις γνάθους. Μόνο ένας οδοντίατρος μπορεί να διαγνώσει την σοβαρότητα των περιοδοντικών νόσων. Όσοι πάσχουν από τις νόσους των ούλων (ουλίτιδες, περιοδοντίτιδες) έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να προσβληθούν από έμφραγμα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικό και οι έγκυες γυναίκες που πάσχουν από την ουλίτιδα της εγκυμοσύνης έχουν επτά φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να γεννήσουν πρόωρα.

Η συνολική υγεία ενός ατόμου επηρεάζει την αντοχή των δοντιών του

Η σωστή διατροφή είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην υγεία των δοντιών μας. Είναι κοινά αποδεκτό ότι η τερηδόνα δημιουργείται από βακτήρια στο στόμα. Τα βακτήρια παράγουν οξύ το οποίο καταστρέφει τα δόντια. Η έλλειψη ασβεστίου στη δίαιτα ή η παραλειτουργία του παραθυρεοειδούς αδένα που ρυθμίζει την ποσότητα ασβεστίου στο σώμα συμβάλλει στην καταστροφή των δοντιών.

Ο σκοπός της οδοντιατρικής είναι να δημιουργήσει υλικά τα οποία μοιάζουν όσο το δυνατό με τα φυσικά δόντια, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Το αμάλγαμα ( μαύρο σφράγισμα) με τον τοξικό υδράργυρο αντικαταστάθηκε με την συνθετική ρητίνη και την πορσελάνη. Τα τελευταία υλικά ενώνονται με το δόντι προσφέροντάς του την αρχική αντοχή και ομορφιά του.

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις οδοντιατρικές θεραπείες; Συμβουλευτείτε τις Συχνές Ερωτήσεις μας για απαντήσεις στις ερωτήσεις σας ή καλέστε μας.

✆ 2109700100