Scroll to top
© 2022, Οδοντιατρική Μέριμνα Αθήνας ✆ 2109700100
  • Ωράριο Λειτουργίας: ΔΕΥΤ.-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00-21:00 ✆ 2109700100
Δρ. Μαρία Μπατέλη - Προσθετολόγος Δρ. Μαρία Μπατέλη - Προσθετολόγος
Προσθετολόγος

Δρ. Μαρία Μπατέλη Dr. med. dent.

Προσθετολόγος

Η Δρ. Μαρία Μπατέλη είναι χειρουργός οδοντίατρος με πολυετή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση στο εξωτερικό στους τομείς της προσθετικής και της εμφυτευματολογίας.
Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007 έγινε δεκτή στο τριετές κλινικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Προσθετικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Freiburg, από όπου της απονεμήθηκε το 2010 μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στον τομέα της Προσθετικής και των Βιοϋλικών.

Από το 2010 έχει εργαστεί ως οδοντίατρος και ερευνήτρια στο Τμήμα Προσθετικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Freiburg με αντικείμενα διδασκαλίας και πεδία έρευνας
στους τομείς της Προσθετικής και των Οδοντικών Εμφυτευμάτων.

Το 2011 απέκτησε κατόπιν εξετάσεων την ειδικότητα της Προσθετικής από τη Γερμανική Εταιρεία Προσθετικής και Βιοϋλικών. Τον ίδιο χρόνο έλαβε τον διδακτορικό της τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Freiburg.

Από το 2014 διετέλεσε Διευθύντρια του τμήματος της κλινικής Προσθετικής II, της Οδοντιατρικής Σχολής του Freiburg και ήταν υπεύθυνη των κρατικών πτυχιακών εξετάσεων στον τομέα της Προσθετικής.
Επιπροσθέτως, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας της Γερμανικής Εταιρείας Οδοντικής Εμφυτευματολογίας.

Η Δρ. Μπατέλη έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή επιστημονικά οδοντιατρικά περιοδικά και συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων.

Από το 2016 συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές κλινικές του Freiburg.

Οδοντίατροι